Francesc Homs defensa el procés per «tirar endavant un país»

El cap de llista de Democràcia i Llibertat es reuneix amb empresaris a Sabadell

La fàbrica en què s'han reunit els empresaris amb Homs
La fàbrica en què s'han reunit els empresaris amb Homs | DiL
Redacció
11 de desembre del 2015
Actualitzat a les 23:12h
El candidat de Democràcia i Llibertat (DiL), Francesc Homs, i la número tres de la candidatura, Lourdes Ciuró, han participat aquest divendres en un dinar amb més d’un centenar d’empresaris i empresaris de Sabadell i del Vallès Occidental. Pel candidat, la trobada d’avui desmenteix el tòpic que els empresaris no estan a favor del procés.

Segons assenyala la formació en un comunicat, la trobada amb empresaris s’ha dut a terme a una empresa en funcionament del sector siderúrgic de Sabadell, Eladi Fenoll, dirigida per l'empresari Àlex Fenoll, que acredita "l’exemple d’una bona part del teixit productiu de Catalunya i que ha sabut fer una bona conversió i transformació en els darrers anys". 

“Aquest acte, és l’expressió més viva del compromís que tenim des de Democràcia i Llibertat amb el què simbolitza el món empresarial a Catalunya” ha explicat Homs. Pel candidat, cal defensar la necessitat d’un Estat propi que no ens estigui a la contra. “Ens hi juguem passar de discutir-nos per les engrunes a poder prendre decisions que acompanyin el creixement i la creació de llocs de treball”, ha afegit.