Sabadell repartirà per Nadal lots d’aliments a 684 nens amb problemes econòmics

La campanya arribarà a un 31% més d’infants que en la campanya d’estiu

Menjar al Rebots Solidari de Sabadell
Menjar al Rebots Solidari de Sabadell | Albert Segura
NacióSabadell
11 de desembre del 2015
Actualitzat el 12 de desembre a les 19:20h
El dispositiu municipal per garantir l’alimentació infantil durant les vacances arribarà aquest Nadal a un total de 684 nens i nenes de la ciutat. El mecanisme, impulsat per l’Ajuntament i el Rebost Solidari, permetrà distribuir lots d’aliments als infants, les famílies dels quals precisen d’aquest suport. La campanya arribarà aquest Nadal a un 31% més de nens i nenes que a les vacances d’estiu, quan es van distribuir lots a 522 infants, i compta amb la implicació de diverses entitats.
 
Els nens i nenes que en tenen necessitat i que són atesos pels serveis socials bàsics municipals rebran lots específics d'aliments, que complementaran els que reben les seves famílies. “Hem de continuar garantint la suficiència alimentària de tothom i especialment dels infants i per això distribuïm aquests lots”, assenyala el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez.
 
Els lots, que es distribuiran tot just abans de vacances, es componen tant de productes secs o de llarga durada com pasta, llaunes de tonyina, cereals o oli, com també de frescos com fruita, verdura, ous o iogurts, procedents del Banc d’Aliments, del Gran Recapte, Fons de la Unió Europea, de donacions d’empreses i entitats i de l’adquisició de productes per part de l’Ajuntament.