L'Ajuntament buscarà una solució pel cas en risc de desnonament de Campoamor

El govern s’ha reunit amb representants de la PAHC | Adverteixen que cal que les persones en situació de risc contactin amb els serveis socials per analitzar els casos

Maties Serracant i Gabriel Fernàndez amb membres de la PAHC
Maties Serracant i Gabriel Fernàndez amb membres de la PAHC | Albert Segura
Albert Segura
10 de desembre del 2015
Actualitzat el 13 de desembre a les 22:59h
L’Ajuntament de Sabadell s’ha compromès a treballar per a trobar una solució per a la família de Campoamor que aquest avui havia de ser desnonada de casa seva. Es tracta d’una dona i els seus dos fills, un d’ells amb una discapacitat, que havien de ser desnonats aquest matí, una acció que finalment s’ha ajornat.
 
La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Crisi (PAHC) de Sabadell (PAHC) ha dut a terme una acció de protesta al vestíbul de l’Ajuntament perquè considerava que ha de ser aquesta administració qui actuï en aquest cas, donat que és un problema entre particulars. El tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Maties Serracant, i el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, han rebut dos representants del col·lectiu, amb qui han analitzat la situació.
 
“Hem començat a treballar aquest cas des del serveis socials, tenim uns dies i veurem com ho hem de fer per trobar una solució que ha d’incorporar el compromís de la persona afectada de sortir-se’n de la situació en què es troba ara”, ha expressat Fernàndez en declaracions a NacióSabadell. El regidor ha expressat que cal que les persones que es troben en situació de risc d’exclusió contactin amb els serveis socials per traslladar tota la informació amb antelació, i poder actuar de la millor manera possible en cada cas.
 

Maties Serracant i Gabriel Fernàndez amb membres de la PAHC. Foto: Albert Segura


 
Les crítiques de la PAHC
 
Fernàndez entén les crítiques de la PAHC, que aquest matí lamentava que l’Ajuntament no fes suficient per evitar casos com aquest aplicant la ILP aprovada l’estiu passat. “És lògic que la PAHC sigui crítica, és el que esperem, que ho siguin, per empènyer i trobar solucions”, ha expressat el regidor, que també ha admès que els tempos de l’administració són més lents del que es desitjaria a l’hora de desenvolupar l’aplicació de lleis com aquesta.