La PAHC pressiona l'Ajuntament per un desnonament a Campoamor

Demanen al govern que apliqui la ILP en un cas d’una dona amb dos fills | Els representants de la plataforma han fet una acció al vestíbul del consistori i s’han reunit amb Maties Serracant i Gabriel Fernàndez

Membres de la PAHC al vestíbul de l'Ajuntament
Membres de la PAHC al vestíbul de l'Ajuntament | Albert Segura
Albert Segura
10 de desembre del 2015
Actualitzat a les 17:20h
 
La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Crisi (PAHC) de Sabadell demana al govern de la ciutat que intervingui en el cas d’una dona i els seus dos fills que aquest matí han de ser desnonats de casa seva al barri de Campoamor. El col·lectiu creu que el consistori no ha fet suficient per evitar aquesta situació i demanen una solució per a la família.
 
La PAHC ha fet una acció de protesta al vestíbul de l’Ajuntament en què han posat uns calaixos a les escales d’accés al segon pis, una acció en què el tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Maties Serracant, i el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, han presenciat, per posteriorment reunir-se amb els representants dels protestants. El col·lectiu assegura que no poden actuar com en altres casos perquè el pis és d’un propietari particular i no una entitat, motiu pel qual no volen perjudicar l’altra part sense conèixer la seva situació.
 
És per això que asseguren que és l’Ajuntament qui ha de moure fitxa. “El govern proposa que els nens tornin amb el pare i que la dona vagi a una pensió per evitar que tots vagin al carrer, i aquesta no és la solució perquè els nens han de ser amb la seva mare”, expressa Deborah Serrano, membre de la PAHC. En aquest sentit, consideren que hi ha suficients pisos buits com per reubicar la família, i demanen que s’apliqui la ILP aprovada el mes d’agost.
 
“Hem estat esperant molts anys amb l’anterior govern, i amb l’actual hi ha molt punts del programa molt propers a les exigències de la PAHC, i per així volem que apliquin la ILP ja”, afegeix Serrano.