Un Mic troba la seva propietària gràcies a la solidaritat a Facebook

Un noia el va trobar al barri de la Creu Alta | Va penjar un missatge a la xarxa i la cadena va arribar fins a persones que coneixien la propietària

El missatge a Facebook ha permès localitzar la propietària del Mic
El missatge a Facebook ha permès localitzar la propietària del Mic | Facebook
NacióSabadell
07 de desembre del 2015
Actualitzat a les 11:06h
La Ivet és avui una nena feliç. Ahir va perdre el seu Mic, el titella de peluix del Súper 3, a Sabadell, però per sort va caure en mans d'una noia que va saber moure el fils (i mai millor dit, en aquest cas) per aconseguir trobar la seva propietària.

"Hola! He trobat aquest Mic, al barri de la Creu Alta. A l'etiqueta hi posa Ivet. Aviam si aconseguim trobar de qui és!". Aquest era el missatge que la Sílvia va penjar a través del grup de Facebook Sóc de Sabadell, amb l'objectiu de trobar la manera de localitzar la petita que de ben segur lamentava la èrdua del seu amic inseparable.

Gràcies a la col·laboració a la xarxa, ahir mateix la Sílvia va aconseguir localitzar una persona que coneixia l'Ivet, fet pel qual va facilitar les dades per posar-s'hi en contacte. Una història humana que demostra, i més a les portes del Nadal, que les bones accions existeixen.