Juli Fernàndez (ERC): «Defensem la República Catalana i els 49.000 votants a Sabadell el 27-S»

ERC es presenta com la força que millor pot defensar l’anhel independentista | Volen ocupar el màxim nombre de cadires del Congrés per defensar el procés

ERC en l'inici de campanya
ERC en l'inici de campanya | Albert Segura
Albert Segura
04 de desembre del 2015
Actualitzat a la 1:27h
ERC planteja aquestes eleccions al Congrés dels Diputats com les últimes en què presentaran candidatura, amb l‘objectiu de defensar el procés independentista també des de Madrid. La secció local del partit ha fet l’acte d’inici de campanya a la plaça del Gas de Sabadell, amb una xocolatada, xurros i música.
 
“Volem defensar el mandat del 27-S i combatre la precarietat”, assenyala Glòria Llobet, número 15 a les llistes republicanes. En aquest sentit també es pronuncia Mingo Messeguer, número 23, que defensa anar a Madrid a “defensar allò que Junts pel Sí va votar defensant el procés”.
 
L’alcalde, Juli Fernàndez, ha expressat que ERC vol defensar “la República Catalana i els 49.000 votants a Sabadell el 27-S”, mentre que el diputat Marc Sanglas ha demanat a la gent que el 20-D voti, en considerar que el govern espanyol ha convocat les eleccions en aquesta data per “desincentivar la participació de la ciutadania”.