Cuca Santos (PP): «Rajoy ha posat sentit comú sense haver de treure l’artilleria»

La candidata número 8 del PP per Barcelona recorda l’atur que va deixar Zapatero | Aposta per arribar al 2020 amb 20 milions de treballadors a tot l’Estat

Presentació del cartell del PP a la seu de Sabadell
Presentació del cartell del PP a la seu de Sabadell | Albert Segura
Albert Segura
03 de desembre del 2015
Actualitzat a les 22:06h
La candidata número 8 del Partit Popular per Barcelona a les eleccions espanyoles, Cuca Santos, assegura que els populars són la força que pot aportar amb més garanties sentit comú i frenar el procés català. Santos ha presentat el cartell de campanya a Sabadell, en un acte a la seu amb militants.
 
“Mariano Rajoy ha aconseguit posar sentit comú sense haver de treure l’artilleria, amb prudència i amb les lleis a la mà”, ha explicat Santos. En aquest sentit, assegura que la sentència del Tribunal Constitucional que anul·la la declaració independentista aprovada pel Parlament de Catalunya és “millor notícia que les dades de l’atur”, donat que “anul·la aquella paranoia que van treure del Parlament de Catalunya amb què volien saltar-se l’estat de dret, les lleis, la democràcia i el sentit comú”.
 
Santos ha afegit que el partit que representa vol arribar a l’any 2020 amb un índex d’ocupació de 20 milions de treballadors i un atur per sota del 10%: “Ho vam aconseguir amb Aznar, que va baixar per sota de l’11%, i Zapatero va deixar l’atur en el 22%”, apunta. La candidata també ha titllat les formacions com Ciutadans “d’arrogants”.