La Creu Roja demana roba d’abric per als més necessitats

L’entitat sol·licita ajuda de cara a la previsió de temperatures baixes de l’hivern

Membres de la Creu Roja de Sabadell parlant amb un sense sostre
Membres de la Creu Roja de Sabadell parlant amb un sense sostre | Lluís Vilaró
Redacció
02 de desembre del 2015
Actualitzat a les 10:37h
La Creu Roja de Sabadell ha fet una crida als ciutadans perquè aportin roba d’abric per a destinar-ho a les persones sense recursos que recorren als serveis que presta. Es demana principalment roba per a homes, però també per a dones, i servirà per reforçar l’armari destinat als usuaris de les dutxes socials.
 
Segons informa l’entitat, la major part dels usuaris de les dutxes socials són homes i és precisament per aquest motiu que la petició que es realitza se centra en peces masculines. Una quarantena de persones es beneficien del servei que s´ofereix cada dijous en el que, a més de fomentar la higiene personal, es fa entrega de roba neta als participants en el programa. A més, voluntaris de Creu Roja Sabadell preparen i donen un esmorzar.
 
Una part de la roba recollida en la donació també es destinarà a incrementar l´estoc del rober. Es tracta d´un magatzem de roba de segona mà de l´assemblea local que es destina a cobrir les necessitats bàsiques de les persones en situació de pobresa o amb pocs recursos econòmics.