El comerç de Sabadell valora molt positivament el «Black Friday»

El consideren una avançada de les compres de Nadal | El tret de sortida serà la Nit de Compres, que es farà el 12 de desembre

El «Black Friday» ha anat agafant empenta els darrers anys
El «Black Friday» ha anat agafant empenta els darrers anys | Adrià Costa
Redacció
30 de novembre del 2015
Actualitzat el 02 de desembre a les 9:23h

El «Black Friday» ha anat agafant empenta els darrers anys. Foto: Adrià Costa


Els comerciants de Sabadell fan un balanç molt positiu del Blak Friday, que més enllà de divendres s’ha estès fins diumenge, dia en què molts establiments han optat per aixecar la persiana. Tot i que no tenen dades totals de vendes, el clima que s’ha respirat durant tot el cap de setmana ha estat bo, i ho consideren una avançada de la campanya de compres de Nadal.
 
“Aquest és un primer pas de les compres de Nadal, l’experiència ha estat molt positiva i ha fet que molta gent ja sigui conscient que la campanya de les festes ja ha començat”, explica el president de Sabadell Comerç Centre, Josep Maria Porta. En aquesta ocasió, a més, molts establiments han obert en diumenge, fet que ha propiciat un ambient positiu de cara al comerç.
 
Tot i això, a Sabadell encara s’espera un dia fort. “El tret de sortida important serà el 12 de desembre, dia en què celebrarem la Nit de Compres, aquell serà el gran punt de sortida per començar a moure el comerç de cara al Nadal”, avança Porta.