Macedònia presenta nadala i un disc en format de capsa-regal

El grup col·labora aquest dissabte amb el Gran Recapte a quatre punts de recollida de Barcelona

Un fotograma del vídeoclip de la nova Nadala de Macedònia
Un fotograma del vídeoclip de la nova Nadala de Macedònia
Redacció
27 de novembre del 2015

Macedònia, el principal grup infantil des de fa dotze anys a Catalunya, reedita el seu darrer disc, El Món és per als valents, en un nou format de capsa de regal que han titulat Sóc valent/a i que arriba a les botigues aquest divendres, dia 27 de novembre.

La capsa-disc és una edició limitada de mil unitats que també conté –a banda del rellançament del seu darrer àlbum– el Volum 2 del Karaoke de Macedònia, la cançó inèdita Torna a ser Nadal feta expressament per aquestes festes, i una targeta dedicada a mà per una de les cinc components del grup.

El 2016 serà el darrer any d’aquesta generació de "macedònies" i, per tant, la darrera possibilitat de veure i escoltar la veu de les actuals components en directe. A la tardor de l'any vinent tindrà lloc el càsting per escollir les noves cantants del grup.

Macedònia, al Gran Recapte d'Aliments

Macedònia també ha anunciat que actuarà a quatre punts de recollida de Barcelona per tal d'afavorir la sensibilització dels més petits de la casa "i col·laborin comprant aliments pel Gran Recapte d’aquest dissabte". 

El Gran Recapte d’Aliments és una campanya massiva de recollida d’aliments per ajudar a donar resposta a les urgències alimentàries del nostre entorn que, per setè any consecutiu, organitzen els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya.
 

Les Macedònia reediten el seu darrer disc