CiU acusa el govern de prioritzar l'afinitat política a la vàlua professional

El grup municipal considera que hi ha criteris partidaris a l'hora de designar els llocs de treball a l'Ajuntament

Redacció
27 de novembre del 2015
El grup municipal de Convergència i Unió (CiU) considera que l'equip de govern determina llocs de treball depenent de l'afinitiat política en lloc de la vàlua professional de les persones. En roda de premsa, els regidors de CiU denuncien que s’estan fent les mateixes males pràctiques que en l’anterior equip de govern. 

El cap de llista de CiU a Sabadell, Carles Rossinyol, consdiera que l’equip de govern no vol fer un concurs per ocupar les places de funcionaris de més responsabilitat a l’Ajuntament de Sabadell, "perpetuat la practica anterior de cobrir les places a dit". En aquest sentit, creu que volen prioritzar l’afinitat política per sobre de la professionalitat de les persones que hauran de prendre decisions.

“Prioritzar persones afins políticament a professionals va en detriment de la qualitat dels serveis que rebem els ciutadans”, ha apuntat Rossinyol. Aquest fet, a més d'anar directament contra la qualitat dels serveis públics, diu, també "erosiona el principi d’accés en igualtat de condicions als llocs de treball de l'Ajuntament per part dels seus funcionaris".

Aquest fet demostra, asseguren, que l’equip de govern té una certa dificultat per traslladar en fets tots els seus discursos. “Estan duent a terme pràctiques poc socials i gens justes que tots havíem criticat i que volíem canviar”, ha afegit el portaveu del grup municipal.