«Black Friday»: tot el que cal saber per comprar amb garanties i aprofitar les ofertes

Guia amb les principals marques i els seus descomptes

Un aparador de la plaça Major de Vic anunciant descomptes del 50%.
Un aparador de la plaça Major de Vic anunciant descomptes del 50%. | Adrià Costa
Redacció
25 de novembre del 2015
El "Black Friday" arriba aquest divendres 27 de novembre i ho fa carregat d'ofertes tant de botigues físiques com a internet. El "divendres negre" dóna el tret de sortida a les compres de la campanya de Nadal i les empreses ho aprofiten per oferir descomptes durant diversos dies. Les vendes augmentaran un 10,6% a l'Estat en respecte al 2014, segons dades de la web Cuponation. De la mateixa manera, una enquesta de cuponesmagicos.com assegura que el 34% dels possibles compradors d'aquesta campanya pretén gastar entre 51 i 100 euros.

Tot i que es tracta d'una tradició sorgida als Estats Units, cada vegada agafa més força i presència a l'estat espanyol i un gran nombre de marques i establiments se sumen a aquesta bogeria. A continuació enumerem algunes de les empreses que s'han sumat fins al moment al "Black Friday" perquè no et perdis cap dels descomptes (i compris amb garanties):

Amazon

Amazon.es va avançar aquest dilluns, 23 de novembre, l'esperat "Black Friday" i durant vuit dies consecutius penjarà més de 3.500 ofertes, set vegades més que en la passada edició, per als clients que vulguin començar ara, i amb descomptes, les seves compres de Nadal. Així mateix, des de les 00.01 del divendres, Amazon.es afegirà a la seva web més de 150 noves ofertes cada hora -25 nous productes amb descomptes cada 10 minuts-.

Media Markt

Des del proper divendres 27 i fins al dia 30, la cadena Media Markt oferirà descomptes tant en la seva botiga en línia com en els seus establiments físics.

Asos

La cadena d'electrodomèstics, informàtica, telefonia, imatge, so, fotografia, jocs i consoles encara no ha detallat les seves ofertes però asseguren que "tots els divendres són bons però estem preparant el millor de l'any".

Toys 'R' Us

El "Black Friday" de Toys 'R' Us s'allargarà durant un setmana, del 23 al 29 de novembre, i estarà disponible a les botigues que la companyia té a Catalunya. Totes elles comptaran amb descomptes del 50% en una àmplia selecció de productes.

Alain Afflelou

La companyia d'òptica s'uneix un any més al "Black Friday" i el divendres 27 ofereix un 50% de descompte en la muntura de les teves ulleres en qualsevol de les òptiques de la firma té a Catalunya.

Sport Zone

Els que busquen ofertes en el món de l'equipament esportiu poden acudir a Sport Zone on, des del 26 al 30 de novembre, els consumidors podran gaudir de descomptes exclusius de fins al 50% en productes de marques internacionals.

Milar

La botiga d'electrodomèstics i informàtica se suma aquest any al "Black Friday" amb la posada en marxa d'una gran campanya a nivell nacional a tots els seus clients, els quals podran gaudir de grans descomptes en productes seleccionats i una setmana sencera de finançament exclusiu a 20 mesos sense interessos.

Packlink

La plataforma de comparació i contractació en línia de serveis de paqueteria i missatgeria proposa un sorteig per aquest "Black Friday". Tots els usuaris que enviïn paquets durant aquesta setmana entraran al sorteig d'un any d'enviaments gratuïts.

American Apparel

La marca de roba no detalla encara les seves ofertes però si formes part de "Le Club" pots gaudir-les dos abans abans del previst. Per unir-t'hi només has de registrar-se a la seva web.

Groupon

Groupon.es ofereix un 25% de descompte extra en les seves ofertes locals i un 10% de descompte extra en viatges durant el 25, 26, i 27 de novembre. A més, els usuaris de Groupon podran aconseguir fins a 20 euros de descompte en qualsevol de les seves ofertes locals o viatges durant els tres dies mencionats.

Castlebaby

La firma de moda infantil Castlebaby dóna el tret de sortida a les compres de Nadal unint-se al "Black Friday" i oferint un descompte d'un 10% de la seva botiga en línia amb el codi CBBLACK15.

Blanco

La cadena de moda nacional tindrà descomptes del 30% en tots els seus productes, excepte la nova col·lecció Tartán. També faran un 50% en models seleccionats. Aquesta promoció estarà activa del 27 al 30 a botigues d'Espanya i Portugal i en la seva pàgina web.

eShop Ventures

El grup eShop Ventures, que compta amb les marques Mimub.com, Mamuky.com, Nonabox.es, Elarmariodelatele.com, Molet.com, Expirit.es i Todovino.com, s'uneixen a aquestes jornades d'ofertes a partir d'aquest dijous i fins al proper dilluns, descomptant un 20% addicional a tots els productes de les webs més l'enviament completament gratuït.

Leroy Merlin

El 27, 28 i 29 de novembre, la cadena de bricolatge i decoració celebra el "Black Friday" amb descomptes en una selecció de preus únics i unitats limitades. Les seves botigues obriran des de les 10 i fins a les 22 hores.

Carrefour

El Carrefour celebrarà el "Black Friday" els propers 27, 28, 29 i 30 de novembre amb descomptes del 30% i el 20% en productes de tecnologia, electrodomèstics, esports, cultura, decoració de Nadal i tèxtil, entre altres.

VisionLab

La companyia espanyola de centres òptics ha anunciat el seu pla de descomptes per al "Black Friday". Així, des del divendres i fins al diumenge d'aquesta setmana, els clients que s'acostin a qualsevol dels seus establiments, podran beneficiar-se del 40% de descompte en tots els seus productes. A més, per als matiners, les botigues amplien la seva oferta fins al 60% a totes aquelles compres que es facin abans de les 12 h. del migdia.

Oysho

Aquest divendres Oysho també celebra el "Black Friday" amb un 20% de descompte en totes les seves col·leccions, tant en botigues com a oysho.com. A més, totes les compres realitzades durant aquest dia tindran l'enviament estàndard gratuït.