El comerç s'entrega aquest cap de setmana al Black Friday

Botigues de tota la ciutat oferiran descomptes i activitats per atraure els ciutadans | Coincideix amb el primer cap de setmana de la campanya de Nadal

per Redacció, 25 de novembre de 2015 a les 13:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Que cada cop vivim en un món més globalitzat és ben evident amb celebracions que no solen ser pròpies de casa nostra, però que s'integren anb certa facilitat. Aquest és el cas del Black Friday, una tradició dels Estats Units que ofereix productes amb descomptes destacats i per un temps limitat.


A Sabadell, aquesta tradició també ha fet arrels, i són moltes les botigues de tota la ciutat que s'hi han sumat. Una d'elles és Sabadell Comerç Centre, l'associació de botiuguers del centre de Sabadell, amb una campanya que té com a lema Aprofita els descomptes i avança't al Nadal, i on ofereixen rebaixes de fins el 50%. 

Aquest any la cita es farà divendres i dissabte, i els clients que vagin en cotxe al centre podran aparcar-lo en l'aparcament soterrani de SABA gràcies als tiquets d'aparcament que es lliuraran als compradors. La campanya coinceix, a més, amb el primer cap de setmana de la campanya de Nadal, en què s'encendrà l'enllumenat decoratiu dels carrers i obrirà portes la Fira de Santa Llúcia. 


Les grans superícies també s'hi sumen

Les grans superfícies també obriran en cap de setmana, tambe en diumenge. És el cas de la botiga Ikea de la ciutat, que obrirà portes diumenge amb descomptes de fins el 50% en més d'un centenar de productes. El Corte Inglés també ha anunciat que incorpora la campanya en productes de totes les seccions de la botiga de Sabadell, sense especificar en quins s'aplicaran. 

 

Participació