La Policia Municipal desmantella una plantació de marihuana a Sabadell

Estava situada en el soterrani d’un domicili al carrer de Juan Valera | S'han intervingut 147 plantes de marihuana

per Nació Sabadell, 23 de novembre de 2015 a les 15:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Plantes de marihuana incautades per la Policia Municipal. Foto: A.S.


La Policia Municipal de Sabadell ha desmantellat una plantació de marihuana situada al soterrani d’un domicili al carrer de Juan Valera, al barri de Can Rull de la ciutat. L’actuació ha permès la intervenció de 147 plantes de marihuana, 21 pantalles calorífiques, 14 transformadors, 2 filtres d'aire, 4 aparells d'aire condicionat, 5 ventiladors de peu, un extractor d'aire, 7 bombetes de calor, 1 termòstat, 3 endolls temporitzats i ampolles d'abonament. 


Els fets van passar durant la tarda d'aquest diumenge quan els efectius policials van descobrir la plantació després d'acudir al domicili com a conseqüència d'una trucada informant d’una alarma disparada en un habitatge. Un cop els agents de la Policia Municipal es van presentar al domicili, van accedir a l’interior en trobar la porta oberta i, un cop a dins, davant les explicacions confuses de les dues persones que van trobar, va fer que els agents extremessin la vigilància. 

Els agents van detectar una forta olor de marihuana que van permetre trobar un accés a una instal·lació subterrània pel cultiu de marihuana. Es va localitzar el propietari del habitatge, que va accedir voluntàriament a l’escorcoll, i es van decomissar les plantes i l’equipament pel cultiu de les mateixes.

Per aquest motiu es van confeccionar diligencies judicials. La recollida del material decomissat va durar unes hores donada la dificultat d’accés al lloc en el que es trobava.

 

Participació