CIPO inaugurarà l’any que ve una nova llar-residència per a persones amb discapacitat

Es tracta d’un local que ha cedit l’Ajuntament de Sabadell al Complex Parc Central

Redacció
19 de novembre del 2015
CIPO s’instal·larà l’any que ve en un local que l’Ajuntament de Sabadell els ha cedit al Complex Parc Central. Aquest matí l’alcalde, Juli Fernàndez, i el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, han fet una visita a les obres d’adequació, on VIMUSA porta la direcció d’obres.
 
L’espai s’habilitarà com a llar-residència per a persones amb discapacitat intel·lectual. A hores d’ara s’estan ultimant les obres d’adequació de l’espai que, amb un cost de 203.000 euros, van a càrrec de CIPO. La societat municipal VIMUSA porta la direcció d’obres i gestiona la relació econòmica amb la constructora.
 
La nova instal·lació de CIPO al Complex Parc Central oferirà 20 places i substituirà, millorant les condicions de qualitat, dues llars-residència ja existents a la ciutat. El local cedit per l’Ajuntament té una superfície total construïda de prop de 440 m2 i forma part del Complex Parc Central que, d'aquesta manera, potencia la dimensió d’integració social i convivència de diferents col·lectius amb els habitatges i espai relacional de gent gran, la seu i centre d'activitats de Salut Mental Sabadell i, ara, la Llar Residència de CIPO.