Leroy Merlin referma el seu compromís amb la botiga de Sabadell

La firma assegura que l’obertura avui d'un nou establiment a Sant Cugat no afectarà el de la capital vallesana | S’han contractat 168 persones i ha generat 50 llocs de treball indirectes

Moment de la inauguració del Leroy Merlin de Sant Cugat
Moment de la inauguració del Leroy Merlin de Sant Cugat | Albert Segura
Redacció
19 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:49h

Moment de la inauguració del Leroy Merlin de Sant Cugat. Foto: Albert Segura

 
Leroy Merlin no marxarà de Sabadell. Així ho han manifestat els responsables de la firma a Nació Sabadell, després que la firma francesa inaugurés ahir la seva nova botiga a Sant Cugat del Vallès, a escassos quilòmetres de la que ja existeix a la comarca. L’establiment obre portes avui convertit en el més avançat a nivell tecnològic de tot l’Estat.
 
“Aquesta és una botiga de Leroy Merlin més, hi ha mercat suficient per a Sabadell i per a nosaltres, no hi ha cap problema”, explica Maike Rodríguez, director del nou establiment. L’objectiu de la firma es consolidar el centre de Sabadell com a referència de l’àrea vallesana, però també donant resposta a les necessitats que poden tenir els veïns de municipis de comarques veïnes com ara el Bages.
 
La nova botiga està situada al marge de l’AP-7 a l’alçada de la carretera que uneix Sant Cugat i Rubí, una zona estratègica per a acollir els veïns d’aquesta àrea sud del Vallès, però també per als d’una part del Baix Llobregat, amb un total aproximat de 412.000 habitants de referència. Amb una inversió de 23 milions d’euros, compta amb 12.000 metres quadrats de botiga, entre ells uns 2.000 destinats a un garden que obrirà a partir d’avui de dilluns a diumenge.
 

Sala de simulacions per a composar cuines. Foto: Albert Segura


Entre les novetats que incorpora hi ha una sala que reprodueix de manera virtual i a escala real una cuina a mesura que s’hi van incorporant els elements per composar-la a través d’un programa informàtic, o unes pantalles que permeten veure productes encara que no es trobin en exposició. Aquesta tecnologia es preveu implementar de mica en mica en altres botigues de l’Estat, entre elles la de Sabadell.

La nova botiga ha permès generar 168 llocs de treball directes, amb un 40% de la plantilla traslladada d'altres centres. A més, també ha generat mig centenar més de llocs de treball indirectes.