Venen participacions falses de la loteria de Nadal dels veïns de Can Rull

L'Associació de Veïns ha denunciat als Mossos d'Esquadra l'existència de butlletes falsificades | Es tracta del número 67.573

Redacció
19 de novembre del 2015
Actualitzat a les 9:16h
990_1419248522fondo
990_1419248522fondo | Loería de Navidad

L'Associació de Veïns de Can Rull ha denunciat davant els Mossos d'Esquadra l'existència de butlletes falses de la seva loteria de Nadal. Segons han explicat els responsables de l'entitat a Nació Sabadell, en les participacions, que porten el número 67.573 i són molt semblants a les originals, hi falten uns codis que es troben ubicats a la part inferior. Per tot plegat han demanat als sabadellencs que només comprin loteria de l'associació a la seu, o a persones i establiments on hi tinguin confiança. 

Domingo González, membre de la vocalia de l'entitat, ha revelat que les sospites recauen en dos joves que fa pocs dies van apropar-se a la seu i van comprar dues participacions. "Nosaltres les venem a tothom qui ens els demana, portem fent-ho així des de fa 25 anys i mai havíem tingut cap problema", comenta. Segons González, els nois van presentar una actitud "estranya" i fins hi tot van demanar que se'ls canviés una de les butlletes perquè un dels laterals estava malmès. 

"Poc després vam rebre un avís per part d'una comerciant de la zona de El Corte Inglés que ens va dir que uns nois havien intentat vendre-li una butlleta en nom de l'associació", explica el representant dels veïns que demana als sabadellencs que es fixin bé a l'hora de comprar-les i que les adquireixin a la seu de l'entitat o en comerços de confiança. 

González ha assegurat que des de l'entitat estan tranquils, ja que en cas que el 67.573 resultés ser un dels números premiats, "la responsabilitat recauria sobre les persones que han falsificat les butlletes, no sobre nosaltres". 

Fins ara els talonaris s'han repartit per la zona de la Concòrdia i pel Centre.