Apunyalat un jove a l'estació de Sabadell Sud

La víctima, de 18 anys, ha estat traslladada al Parc Taulí

L'estació Sabadell Sud incorporarà un park&ride
L'estació Sabadell Sud incorporarà un park&ride
Redacció
10 de juny del 2023
Actualitzat a les 16:28h
Aquesta matinada, una baralla a l'estació de Sabadell Sud ha acabat amb un jove apunyalat i tres detinguts, segons ha avançat Crónica Global i ha confirmat l'ACN a través de Mossos d'Esquadra i SEM. La víctima per arma blanca, un noi de 18 anys, ha estat traslladada en estat menys greu al Parc Taulí.

L'avís de la batussa s'ha rebut al voltant de les 6 h a les andanes de l'estació de Rodalies. Segons les primeres informacions, la disputa entre dos grups de joves s'hauria iniciat prèviament a l'exterior d'una discoteca i, posteriorment, s'ha tornat a reproduir en trobar-se a l'estació. Els vigilants de seguretat han intervingut per separar els dos bàndols i retenir els principals agressors fins a l'arribada dels Mossos.

Els tres arrestats són dos majors d'edat i un menor, segons ha informat la policia catalana. Aquest últim ha estat detingut per amenaçar amb una navalla diversos participants de la baralla i els dos vigilants de seguretat, que també han quedat ferits pels cops i empentes. D'aquests dos últims, un d'ells ha patit una fractura de clavícula i l'altre una fractura de mà.