Gabriel Fernàndez (ERC Sabadell): «Hi ha en joc el futur de la ciutat no només dels propers quatre anys»

L'alcaldable republicà admet que ha arribat "el dia que havia somiat des de fa temps"

El republicà votant acompanyat del conseller de Territori, Juli Fernàndez, i l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell
El republicà votant acompanyat del conseller de Territori, Juli Fernàndez, i l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
28 de maig del 2023
Actualitzat a les 12:40h

L'alcaldable d'ERC Sabadell, Gabriel Fernàndez, ha advertit que "hi ha en joc el futur de la ciutat no només del propers quatre anys" i ha rematat, "va molt més enllà". Així s'ha expressat després de dipositar la papereta a la mesa del seu col·legi electoral, a l'Escola Enric Casassas.

Fernàndez ha dit que les urnes es debat entre "seguir com fins ara o apostar per fer un pas de gegant que transformi realment" el municipi i "torni un govern de la gent i que es preocupi pels problemes reals de la gent".

L'alcaldable ha admès que aquesta jornada electoral és "un dia preciós per a tots els republicans" i ha confessat que ha arribat "el dia que havia somiat des de fa temps". Ha posat l'accent en "gaudir d'aquesta feta, perquè ho és poder votar".