1 de 10

David Fernández entra en campanya: «Me'n faig creus que el bustisme encara perduri i torni a governar»

L'exdiputat mostra el seu suport a la Crida per Sabadell

David Fernàndez en una imatge d'arxiu, en un acte de la Crida | Albert Segura
per NacióSabadell, Sabadell | 26 de maig de 2023 a les 13:06 |

El darrer dia de campanya electoral a Sabadell, de fet les últimes hores, ha entrat en escena l'exdiputat de la CUP David Fernández. Ho ha fet per donar suport a la candidatura de la Crida per Sabadell i amb un dard cap a l'actual govern municipal: "Me'n faig creus que el bustisme encara perduri i torni a governar".

  Fernández simula una conversa per telèfon i després de preguntar, "com va per Sabadell?" segueix, "és que me'n faig creus que després del cas Mercuri el bustisme encara perduri i torni a governar". Però no només carrega contra els socialistes, també critica Junts: "Per llogar cadires, però no m'estranya", en referència a que els juntaires, primer amb Lourdes Ciuró i després amb Lluís Matas, hagin donat suport als pressupostos de Farrés en aquest mandat.


La conversa acaba amb un retret a un dels projectes polèmics anunciats per l'Ajuntament de Sabadell: la piscina d'onades, el famós SurfCity. "En plena emergència climàtica?", qüestiona i continua, "per sort teniu refugi" i reivindica el vot per a la Crida. 

 

 

Participació