El «Cupó Diari» de l'ONCE deixa més de mig milió d'euros a Sabadell

El venedor, instal·lat a la Rambla des de fa dos mesos, reparteix tres premis

El venedor del quiosc
El venedor del quiosc | ONCE
Redacció
25 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:25h
La fortuna ha somrigut a Sabadell i és que el Cupó Diari de l’ONCE, celebrat aquest dimecres, ha deixat més de mig milió d’euros a la ciutat. Concretament, 570.000, repartits en dos cupons de 35.000 euros i amb un premi de 500.000 euros.

Un bon pessic que ha sortit del punt de venda del quiosc que hi ha a la Rambla, a l’altura del número 12, a tocar d’on es troba l’Ajuntament de Sabadell. Aristides Julián ha estat el venedor que ha distribuït aquests premis. El més curiós és que fa dos mesos que duu a terme la seva activitat.

D’aquesta manera, s’ha estrenat per la porta gran. El sorteig posa un premi de mig milió d’euros al número més la sèrie, i 49 premis de 35.000 euros a les cinc xifres del número premiat. A més: 450 premis de 250 euros a les quatre primeres xifres i 450 premis a les quatre últimes; 9.000 premis de 25 euros en el cas de tres darreres o tres primeres; i el mateix per a les dues i primeres i últimes (6 euros), i reintegrament de 2 euros a la primera i darrera xifra del número premiat.

Aquesta loteria l'impulsa l’ONCE i forma part dels productes de loteria social, segura, responsables i solidària i manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsables amb els més exigents sistemes d’avaluació i seguiment definits per l’Associació Mundial de Loteries i l’Associació Europea de Loteries i Totos d’Estat.