Detingut per atropellar un agent dels Mossos d'Esquadra a Sabadell

L'accident es produeix de matinada a l'altura del mercat municipal de la Creu Alta

Agents del cos analitzant l'escenari
Agents del cos analitzant l'escenari | Juanma Peláez
Redacció
24 de maig del 2023
Actualitzat a les 17:59h
Els Mossos d'Esquadra han detingut, aquesta passada matinada -al voltant de les cinc-, després d'una persecució, una persona acusada d'haver atropellat un agent del cos. Segons han explicat fonts de la policia catalana, aquesta persona ha envestit el caporal, que es trobava a l'altura del mercat municipal de la Creu Alta, en el sentit nord de la circulació.
 

La cerca de pistes al carrer Foto: Juanma Peláez

El lloc de l'atropellament Foto: Juanma Peláez


Segons han detallat fonts de la investigació a l'ACN, el turisme circulava pel nucli urbà amb els llums apagats i un cop van intentar aturar-lo, va fugir. I ho va fer saltant-se senyals de trànsit i semàfors. En el lloc de l'atropellament, hi havia un cotxe patrulla dels Mossos per disuadir-lo de continuar amb la fugida

El cas és que l'auto va reduir la marxa i quan ja es trobava a l'altura dels agents va accelerar i va envair la vorera, el moment en què va atropellar un dels dos mossos i que en caure va picar de cap contra una tanca
 

Els Mossos d'Esquadra han acordonat la zona Foto: Juanma Peláez

L'accident de trànsit Foto: Juanma Peláez


El turisme va emprendre la fugida mentre una patrulla dels Mossos el va seguir en la distància. Finalment, el van trobar al barri de la Concòrdia, en un lloc proper a l'estadi de la Nova Creu Alta. El fugitiu es va accidentar sol, ja que havia impactat contra un fanal. Tot i així, el van aconseguir detenir, però en el moment de fer-ho es va resistir i va provocar ferides a un dels agents. 

Una oposició a la prova d'alcoholèmia que va resultar ser positiva. Per tot plegat, se l'ha acusat dels delictes contra la seguretat del trànsit, atemptat a agents de l'autoritat i resistència. Es desconeixen les causes de l'atropellament que va deixar el mosso ferit, amb fractura al turmell i per això el van traslladar a l'Hospital Parc Taulí. Sigui com sigui, la policia catalana està investigant aquest accident.