VÍDEO | Segueix en directe «El Debat Decisiu» de les eleccions municipals a Sabadell

Des de les 19 hores i fins a les 20.30 i s'organitza a l'Auditori del Casal Pere Quart

L'escenari preparat per acollir el debat
L'escenari preparat per acollir el debat | Juanma Peláez
NacióSabadell
24 de maig del 2023

La campanya electoral a les eleccions municipals de Sabadell arriba a la recta final i abans d'acabar, la majoria de candidats esgoten les darreres opcions per fer arribar el seu missatge. I aquí entraEl Debat Decisiu, organitzat per iSabadell, Mola TV, NacíóSabadell, Ràdio Sabadell i TV Sabadell-Vallès.

Presentat pel cap d'informatiu de TV Sabadell-Vallès, Joan Muñoz, i moderat pel director d'iSabadellJordi de Arriba, i la cap d'informatius de Ràdio Sabadell, Núria Garcia. A partir de les 19 hores a l'auditori del Casal Pere Quart, on hi ha una aforament per a 237 espectadors.   



Podeu seguir l'emissió en directe del debat a través de NacióSabadell. Aquesta mateixa setmana s'han sortejat els torns d'intervenció en cada un dels quatre blocs, així com l'ordre d'aparició en el minut d'or final. Els partits han encarat el debat de la següent manera:
 

La posició dels candidats a l'escenari Foto: NacióSabadell


En aquest sentit, i per ordre de la Junta Electoral Provincial de Barcelona, aquest mateix dimecres, ha estimat el recurs presentat pel PDECat, que obliga als organitzadors a incloure el seu candidat, Amadeu Papiol. Un dictamen d'acord amb el 50% dels drets electorals que posseeix i que Ràdio Sabadell, com a mitjà de comunicació públic, força al compliment de la Llei Orgànica de Règim Electoral General (LOREG).