La Festa Major de La Creu Alta passa full dels 125 anys amb més aniversaris

Arrenca aquest divendres amb una agenda farcida d’activitats

Una imatge d'arxiu del correfoc del barri
Una imatge d'arxiu del correfoc del barri | Juanma Peláez
Redacció
24 de maig del 2023
Com marca la tradició per la Pentecosta, popularment coneguda com la Segona Pasqua, arriba la Festa Major de La Creu Alta. Des d’aquest divendres i fins diumenge més d’un centenar d’activitats. De fet, des de fa uns dies ja hi ha actes en marxa. El barri passa full dels 125 anys que va commemorar el 2022 i es marca altres aniversaris com el 20 de Llamps i Trons, els 40 de Diables i Gegants i els 75 del Creu Alta Sabadell Handbol, entre d’altres.

Entre les cites clàssiques hi ha el llançament de pinyols d’oliva, el torneig d’escacs i el bàsquet nocturn. I una de les icones del programa el Tallaret d’Honor que s’entregarà a un dels creadors, precisament, de Llamps i Trons i president del Motor Club de Sabadell, Jaume Marco.

Serà després de donar el tret de sortida oficial a la festivitat, amb el pregó a càrrec de Jacinto Lara. I el correbars i la música, entre moltes altres propostes. Durant aquest dies hi haurà distribuïts pel barri punt lila, al carrer de Cúrcuma i un punt informatiu de Creu Roja Joventut.

La Festa Major de La Creu Alta d’enguany, capricis del calendari, coincideix amb el final de la campanya electoral i la cita amb les urnes del diumenge 28 de maig. I això ha afectat a l’hora de comptar amb uns o altres equipaments, ja que són col·legis electorals.  

Programa de la FM La Creu Alta 2023 by Naciodigital on Scribd