Dos ferits en un xoc frontal entre dos turismes a l'entrada de Sabadell

Un és una menor, ocupant d'un dels tres vehicles implicats; és a la zona de l'accident mortal de principis d'any

Ambulàncies del SEM
Ambulàncies del SEM | Adrià Costa
Redacció
22 de maig del 2023
Actualitzat a les 16:45h
Dos ferits, de caràcter lleu, en un accident de trànsit que va tenir lloc divendres a la nit a l'entrada sud de Sabadell, a la carretera de Bellaterra, a l'altura del carrer Josep Carner. Segons ha informat la Policia Municipal, es va produir un xoc frontal entre els dos turismes. 

El cos va rebre l'avís a les 21.29 hores, per un sinistre amb tres cotxes implicats. Tal com ha precisat, un dels turismes va envair el carril contrari i va impactar contra un altre que es dirigia cap a Sabadell. Fruit de la col·lisió, un altre automòbil es va veure afectat

Va haver-hi dos ferits, la conductora d'un dels vehicles, de 55 anys, i una menor, de 15, que anava d'ocupant en un dels cotxes. Ambdues les van traslladar a l'Hospital Parc Taulí. Fins al lloc es van desplaçar una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i una unitat del cos policial.

L'accident va ubicar-se a pocs metres on a principis d'any van perdre la vida dues persones: un home de 37 i una menor, de 13. A més un altre home va resultar ferit de gravetat.