​La Crida fixa la municipalització de les escoles bressol i el servei d'atenció domiciliària

També plantejar impulsa una empresa pública que pugui gestionar serveis bàsics

Una nena jugant
Una nena jugant | Albert Hernàndez
NacióSabadell
22 de maig del 2023
Actualitzat a les 15:55h

La Crida per Sabadell ha anunciat, com a projecte electoral, la municipalització de les escoles bressol i el servei d’atenció domiciliària. Serien els primers als quals ha posat el focus la formació, tenint com a prioritat que aquests treballs “deixin de fer-lo una empresa privada”.

La número 2 de la llista, Anna Lara, ha justificat que la localitat “ha de guanyar sobirania” i “això passa perquè cap interès econòmic d’empresa privada afecti a com es donen uns serveis essencials com són les cures dels nostres infants o l’atenció domiciliària”. Ha recordat que en el mandat del quadripartit (2015-2019) es va estudiar la situació.

I és que durant aquell període, ha recordat, es va municipalitzar la zona blava i la grua municipal “i vam encarar-ho tot per fer-ho amb el servei d’escombraries”, ha apuntat l’exregidor de la Crida Lluís Perarnau. “La situació judicial ens ho va posar molt complicat”, ha finalitzat”. Per això, “la prioritat” serà que es municipalitzi. En aquesta línia, Lara ha plantejat “la necessitat de crear una empresa pública energètica per poder gestionar serveis bàsics com per exemple l’aigua”.