Resposta majoritària per «salvar i dignificar» la sanitat pública

Pràcticament un miler de persones surten als carrers de Sabadell

La protesta fent via cap al Taulí
La protesta fent via cap al Taulí | Jose Peláez
Redacció
21 de maig del 2023
Actualitzat a les 12:37h
Al voltant d’un miler de persones, tal com ha detallat la Policia Municipal de Sabadell, ha sortit als carrers aquest dissabte al matí per“dignificar i salvar” la sanitat pública. Una mobilització que ha convocat Comissió per la Sanitat Pública i ha sortit des de la plaça Sant Roc i ha acabat a les portes de l’Hospital Parc Taulí.

Els manifestants han fet proclames i han portat pancartes amb tota mena de reivindicacions com, per exemple, la recuperació de l’oncologia infantil, incrementar i “dignificar” l’atenció primària i han carregat contra les retallades en aquest sector.

Així mateix, s’ha reclamat més professionals, millora de les condicions per al personal i que s’eviti la centralització del servei de pediatria en CAPs de Sabadell, tal com ve denunciant la plataforma SOS Pediatria des de fa mesos.

La protesta ha acabat al centre hospitalari, que és el de referència per a més de 400.000 persones del Vallès Occidental, on s’ha llegit un manifest en el qual s’ha posat l’accent en la “situació alarmant” que viu la sanitat i s’ha exigit la seva “dignificació” i que sigui “universal i pública”. Al cap i a la fi, que “vetlli per les nostres vides”, ha finalitzat.