​La Fundació CIPO munta una nova edició de l'outlet

Serà des d’aquest divendres i fins diumenge per recollir fons per un projecte de l’entitat

La celebració de la iniciativa al mercat de Sant Joan
La celebració de la iniciativa al mercat de Sant Joan | Fundació CIPO
Redacció
03 de maig del 2023
La Fundació CIPO tornarà a muntar el seu outlet al mercat de Sant Joan, que es troba a la plaça Sant Joan de Sabadell. Serà la quinzena edició d’aquesta iniciativa que arrencarà aquest divendres i s’allargarà fins diumenge. Una cita per trobar peces de roba de temporada primavera i/o estiu.

L’entitat exposarà indumentària de tota mena, tant per a home com per a dona, a més, de complements. Els recursos que es treguin de la venda es destinaran al nou projecte, benestar emocional, que consisteix en activitats artístiques i amb cavalls per a la millora dels usuaris del centre ocupacional.

El president del centre d’inserció sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual, Joan Madaula, ha celebrat que s’hagi recuperat la col·laboració d’algunes marques, després “dels efectes de la pandèmia” i que ara “hem recuperat la normalitat i que, de fet, creixem any rere any, ja que només cedeixen peces grans proveïdors sinó que botigues de roba i petits dissenyadors” de la ciutat i dels voltants.

El projecte al qual es destinarà la recaptació d’aquesta edició buscar “canalitzar i regular les emocions i els sentiments” a través de qualsevol de les disciplines artístiques i a la interacció amb cavalls, en una entorn a l’aire lliure i allunyat de la ciutat.