Dues persones grans atropellades en menys de dues hores a Sabadell

Són dues dones de 74 i 72 anys; aquesta setmana s'acumulen tres a persones d'aquesta edat

Una ambulància del SEM
Una ambulància del SEM | Gala Espín
Redacció
27 d'abril del 2023
Actualitzat a les 12:43h
Dues dones d'una setantena d'anys van resultar ferides en ser atropellades per turismes a Sabadell. Uns accidents que es van produir aquest dimecres entre el matí i el migdia a dos punts diferents de la ciutat, segons ha informat la Policia Municipal.

El primer es va localitzar al carrer Latorre, 57, a la Gran via, quan una dona de 74 anys va rebre l'impacte d'un turisme. La van traslladar a l'Hospital Parc Taulí amb ferides a mans i peus, a més, tal com ha precisat el cos, se sentia marejada. Fins al lloc es van desplaçar una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i una unitat de la policia.

Les mateixes dotacions que menys de dues hores després, a les 12.15 hores, al carrer Demòstenes, a l'altura del número 30, es va produir una col·lisió entre un cotxe i una vianant de 72 anys, La van traslladar al Taulí amb traumatisme, però sense ferida oberta.

Es tracta de la tercera dona atropellada aquesta setmana a la capital vallesana, amb la particularitat que les tres víctimes han estat dones d'aquesta franja d'edat. El passat dilluns al matí al carrer Lluís va ser l'altra ferida, de 72 anys.