Una vintena d'identificats en un operatiu conjunt de les policies a Sabadell

Participa la unitat canina de la Policia Municipal i actua a l'estació de Rodalies Nord i als seus voltants

L'actuació a l'estació de Sabadell Nord
L'actuació a l'estació de Sabadell Nord | Juanma Peláez
A.H.
21 d'abril del 2023
Actualitzat a les 16:51h
Un operatiu conjunt entre Mossos d'Esquadra,Policia Nacional i Policia Municipal de Sabadell, inclosa la unitat canina d'aquest cos, dut a terme aquest dijous, ha acabat amb una vintena d'identificats. Es tracta d'un dispositiu de seguretat ciutadana que va tenir dues fases, amb un punt d'actuació a l'estació de Rodalies i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) Sabadell Nord i l'altre, a l'avinguda Matadepera.

Una cooperació de cossos, desenvolupada en dues hores, entre les 19 i 21 hores, segons ha informat la policia catalana. A l'avinguda Matadepera s'han identificat cinc vehicles i el mateix nombre de persones. Mentre que ha estat a l'estació de tren on s'ha concentrat el gruix de la feina.

Hi ha hagut un total de 19 identificats, s'han interposat vuit denúncies per tinença  de substàncies d'estupefaents i els agents de la policia espanyol s'han endut una persona per temes d'estrangeria.
 
Un moment de les identificacions a Sabadell Nord Foto: Juanma Peláez

Tal com han informat des de Mossos són dispositius habituals, que es duen a terme de forma regular. De fet, la setmana passada es va desenvolupar un, però va ser a l'altre punta de la ciutat: a l'estació de Sabadell Sud. I en aquesta ocasió va ser entre les policies locals i catalana, també inclosa la unitat canina.