Atropellament mortal a les vies de la línia R2 a Montcada i Reixac

És la víctima 179, segons les xifres que comptabilitza l'Ajuntament

Imatge d'arxiu d'un dels passos a nivell del municipi
Imatge d'arxiu d'un dels passos a nivell del municipi | Adrià Costa
Redacció
20 d'abril del 2023
Actualitzat el 21 d'abril a les 16:14h
Una persona ha mort atropellada aquest dijous a les vies del tren que travessen Montcada i Reixac. Segons ha informat l'Ajuntament, es tracta d'un veí del municipi i l'accident mortal s'ha produït per un tren de l'R2 -la línia de França- que anava en direcció Barcelona. Concretament, al pas de nivell que hi ha al carrer Bogatell.

El sinistre ha provocat alteracions en el servei, de les línies R2, R2 Nord i R11. I és que no han circulat combois en els dos sentits i això, tal com ha precisat l'administració local, ha provocat que els usuaris dels trens aturats, a l'altura d'on es troba l'edifici consistorial, baixessin a les vies i arribessin caminant fins a l'estació.

Fins al lloc, s'han desplaçat dues unitats dels Bombers i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), així com diverses de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra. És la víctima 179 a les vies del tren que travessen el municipi, tal com comptabilitza l'Ajuntament.

L'administració local i la Plataforma Tracte Just Soterrament Total, com és habitual quan hi ha pèrdues de vida, han convocat un minut de silenci en record al difunt per aquest divendres al migdia a la coneguda Cruïlla del soterrament, que es troba precisament davant on s'ha produït l'atropellament mortal.