The Tyets tancaran el Festival Embassa't d'enguany

El duet mataroní va engegar la gira exhaurint les entrades a la Sala Apolo, a Barcelona

Un concert d'arxiu de The Tyets
Un concert d'arxiu de The Tyets | Sergi Baixas
A.H.
29 de març del 2023
Actualitzat a les 14:12h
La 15a edició de l'Embassa't, que se celebrarà entre el 19 i 20 de maig, comptarà amb un fi de festa d'alta volada: The Tyets farà el concert de clausura del certamen. Serà diumenge, després del Petit Embassa't -una cita adreçada a un públic familiar-, quan el duet mataroní pujarà a l'escenari de l'amfiteatre del Parc Catalunya.

Així ho han anunciat aquest dimecres en una entrevista a El Món a Rac 1 els dos integrants del grup, i també productors, Xavier Cocai Oriol de Ramon. Les entrades, han assegurat, es posaran a la venda a partir d'aquest dijous.

Una actuació que té una història darrere, de Ramon ha dit que va ser a l'Embassa't on li van donar la notícia que seria tiet i, de fet, en el nou treball de la formació (Èpic Solete) ho explica en forma de cançó, Olívia -el nom de la neboda-. Ambdós han destacat la sevavinculació amb aquest festival, "ens va introduir en aquest món, més enllà de les festes majors".




Així que enguany, en el marc dels 15 anys, The Tyets clouran la cita musical al Parc Catalunya. Els maresmencs van arrencar la gira el passat 25 de març a la Sala Apolo, a Barcelona, formava part del Cruïlla Primavera, on havien exhaurit les entrades mesos abans,

Èpic Solete és el tercer àlbum de la seva carrera, amb la particularitat de fer-ho amb la seva productora, Luup Records, que tenen des de que es van endinsar en el món de la música. Entre els seus èxits hi ha Coti x Coti, un tema que es va fer viral.