Un exjugador del CE Sabadell entra a la cuina de «MasterChef»

Participa en l'onzena temporada d'aquest talent show de Televisió Espanyola

L'exfutbolista ara concursant televisiu
L'exfutbolista ara concursant televisiu | MasterChef
Redacció
28 de març del 2023
Aquest dilluns va arrencar l'onzena temporada d'un dels programes televisius amb més èxit d'audiència de Televisió Espanyola (TVE): MasterChef. El talent show compta, entre la nómina de cuiners amateurs, amb l'exjugador del CE Sabadell Eneko Fernández. Un migcampista aragonès que va vestir l'arlequinada gairebé quatre temporades.

Ell ha estat un del trentena d'escollits que han arrencat la nova edició, en un càsting dut a terme per tot l'Estat que ha aplegat milers de persones. Fernández va arribar a la Nova Creu Alta al mercat d'hivern de la temporada 2009-2010 i va viure l'ascens a la Segona Divisió, amb el ja recordat gol de Marc Fernández a Ipurua.
  En els anys que va defensar el CE Sabadell va anotar sis gols en els 70 partits disputats. Després, va marxar a l'Oviedo, on també va viure una pujada de categoria, i, finalment, es va retirar al Tudelano l'any 2016 per culpa de les contínues lesions de genoll.

Actualment, treballa en una boutique d'una coneguda marca de cafè, i també ha fet feines puntuals com a model. Ha assegurat que la seva especialitat són els arrossos i sempre es posa el gran repte de clavar el punt de cocció perquè li quedin perfectes. A més, també és apassionat confés de la cuina internacional.

No és el primer concursant d'aquest programa televisiu amb vincles a la capital vallesana que entra en aquesta cuina tan mediàtica. L'economista Teresa Sanfeliu va participar en la vuitena edició i va ser la desena expulsada.