​El Circ Raluy Legacy torna a Sabadell amb un espectacle que homenatja l'art

S'instal·larà a l'Eix Macià del 30 de març al 9 d'abril

La visita de la família Raluy fa dos anys
La visita de la família Raluy fa dos anys | Juanma Peláez
Redacció
28 de març del 2023
Actualitzat a les 17:37h
El Circ Raluy Legacy torna a Sabadell, després de dos anys d'absència. I ho fa amb un espectacle que homenatja l’art, que duu per títol In art we trust. Es tracta, segons la companyia, en la “producció més visual i sorprenent” que la família Raluy ha creat fins a l’actualitat.

Compta amb artistes internacionals amb números com el trapezi que fan els Triplets, la funció de balancejos en alçada d’Eva Swartset, la malabarista Sian, l’humor de Bigotis i Pietro i el duo Valencia amb un el risc en l’espectacle. I tot plegat, conduït per Dimitri, un presentador molt peculiar.

La codirectora del circ, Kerry Raluy, ha assegurat que “no és només un espectacle de circ, combina moltes tècniques on es troben diferents mons i disciplines. Ens hem deixat la pell i el cor en aquest nou espectacle en el qual cada número és una obra d’art”. L’altra codirectora, Louisa Raluy, ha definit el muntatge com “un sorprenent show sense precedents que ens transporta a la més pura essència del circ”.



“Hem volgut retre homenatge a l'art” i al circ en particular que “des de fa més de 100 anys les sis generacions de la família hi vivim i confiem”, ha afegit l’altra codirectora. L’obra porta nou mesos de gira i ja l’han vist més de 135.000 espectadors.

Accés a la cultura

Tota la comitiva Raluy s'ubicarà on sempre, a l'Eix Macià, des d'aquest dijous i fins al diumenge 9 d'abril. La companyia, per tal de facilitar l'accés de tota la ciutadania a les funcions, compta amb la iniciativa Happy-Friday amb un 50% de descompte per a famílies nombroses, monoparentals, persones amb discapacitat, carnet jove i jubilats a les funcions dels divendres.