Sorteig d'entrades per veure el nou espectacle del Circ Raluy Legacy a Sabadell

Participa i guanya quatre entrades per gaudir d'una de les tres funcions

L'última visita de la companyia a la ciutat
L'última visita de la companyia a la ciutat | Juanma Peláez
Redacció
24 de març del 2023
Actualitzat el 25 de març a les 19:05h
El dijous 30 de març aterra a Sabadell la comitiva del Circ Raluy Legacy. I ho fa amb un nou espectacle, In Art we trust, un muntatge que porta a "la més pura essència del circ". Fins al diumenge 9 d'abril estaran instal·lats al seu emplaçament habitual, a l'avinguda Francesc Macià.

Feia dos anys que no venien a la ciutat i NacióSabadell sorteja entre els seus lectors entrades per anar a veure la nova proposta, que compta amb artistes internacionals, barreja de disciplines i tècniques i que reivindica i ret homenatge a l'art.



Posem a disposició dues entrades dobles diàries -dos packs familiars- per a les funcions del divendres, 31 de març, a les 18.30 hores; dissabte, 1 d'abril, a les 19.30 hores i, per últim, el diumenge, 2 d'abril, a les 12 hores. D'aquesta manera, cada dia hi haurà dos guanyadors.

Per participar en aquest sorteig, cal que omplis el següent formulari i, molt important, detallis a quina de les funcions (divendres, dissabte o diumenge) vols anar. Es pot optar per seleccionar els tres dies, dos o un.

Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el dijous, 30 de març a les 12:00 hores.

- Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb el guanyador/a. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.