Un mosso fora de servei frustra el robatori de 13.000 euros a una dona al centre de Sabadell

Era una treballadora que anava a deixar la recaptació al banc i la van amenaçar amb un ganivet

Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra | Josep M Montaner
Redacció
24 de març del 2023
Actualitzat a les 14:55h
Un agent dels Mossos d'Esquadra fora de servei va frustrar que s'enduguessin 13.000 euros que duia una dona. Els fets es van produir el passat dilluns al matí al centre de Sabadell i gràcies a l'operatiu improvisat que es va desplegar es van detenir dos homes, de 46 i 21 anys, acusats d'un delicte de robatori amb violència.

El policia va identificar dues persones en actitud sospitosa i vigilant i va avisar el cos, que es va desplaçar amb quatre agents més de paisà. Aquests es van distribuir per la zona i van poder presenciar com van abordar la víctima. Tal com han indicat els Mossos, quan sortia d'una botiga, un la va agafar i li va posar un ganivet al coll, mentre l'altre l'escorcollava i li va reclamar els diners.

Aleshores, els policies es van apropar i van reduir-los, que van intentar fugir. Els dos van quedar detinguts. Els agents van descobrir que la víctima era una treballadora d'un establiment comercial i duia la recaptació dels dies anteriors per ingressar-los al banc. La dona va ser traslladada a un centre sanitari per molèsties al coll i per haver patit un atac d'angoixa.

Els dos arrestats van passar a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció de guàrdia de Sabadell el passat dimecres, és a dir, dos dies després dels fets. Un d'ells va ingressar a presó i l'altre va quedar en llibertat amb càrrecs.