Un autobús del transport públic de Madrid circula per Sabadell

Cobreix la línia B2, que connecta la ciutat amb Ripollet

Una mostra del vehicle de la flota madrilenya
Una mostra del vehicle de la flota madrilenya | EMT Madrid
Redacció
22 de març del 2023
És possible que hagi vist un autobús blau, d'una tonalitat més aviat blau cel, circulant per Sabadell? Doncs, si és així es tracta d'un vehicle de la flota del transport públic de Madrid i que s'ha incorporat a la línia B2, que cobreix el recorregut entre la ciutat i Ripollet. Un servei que opera Moventis Sarbus-La Vallesana.

Es tracta, tal com ha informat la companyia, d'un vehicle que ha adquirit de l'empresa pública de l'Ajuntament de Madrid per "assolir la demanda de passatgers" i "satisfer" la prestació del servei. Per ara, fa aquest recorregut per aquestes localitats del Vallès Occidental, passant per trams de l'N-150 a Barberà -una de les parades a tocar del Baricentro- i Cerdanyola i també s'atura a prop de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Ripollet, a l'entrada sud de la població.

La intenció de Moventia és "vinilar" el bus amb els colors corporatius, és a dir, amb els clàssic taronja -de tonalitat carbassa-, blanc i vermell, una imatge molt icònica d'aquests vehicles. "Encara no s'ha dut a terme, perquè es prioritza l'eficiència del servei de transport", ha justificat.