L'exlíder de Cs Adrián Hernández va de número 6 a les llistes del PSC Sabadell

Farrés compta amb tot l'equip municipal socialista, excepte el regidor cessat

Els membre de la candidatura socialista
Els membre de la candidatura socialista | PSC Sabadell
22 de març del 2023
Actualitzat a la 13:40h


El PSC Sabadell ha presentat la llista per a les eleccions municipals del mes de maig, que ha aprovat per unanimitat. Entre les posicions destacades hi ha l’exlíder de Cs Adrián Hernández, que va deixar l’acta de regidor i es va donar de baixa del partit al gener, ocupa el número 6.

No és l'únic expartit taronja en la nòmina socialista, l’excoordinador local Sergio Salcedo va en el 18, quan en els últims comicis amb Cs era el número 4 d’una candidatura que liderava Hernández.

L'alcaldable de la formació, Marta Farrés, ha escollit a vuit dels nou regidors que l’han acompanyat en aquest mandat -excepte el tinent d'alcaldessa cessat Jesús Rodríguez-. Així, a més del número 2, Pol Gibert, que ja va anunciar que seguiria, la quarta tinent d’alcaldessa, Montse González, va en la posició número 3; el regidor d’Acció Social, Eloi Cortés, el 4; la regidora d’Urbanisme, Mar Molina, la 5; el responsable de Cultura, Carles de la Rosa, de 8; el titular d’Educació, Manuel Robles, número 10; la regidora d’Esports, Laura Reyes, d’11, i la de Salut, Sònia Saba, de 14.

En els 27 llocs hi ha tres independents, a més del que va ser portaveu de Cs, l’actual regidor de la Rosa i el recent fixatge de Laura Pineda. A més, hi ha persones que ja van ocupar cadires al plenari com Toni Rodríguez, exregidor d’Antoni Farrés entre 1995-1999 i l'exregidor d'Educació Ramón Burgués -es va acomidar el 2015-. L’exmembre d’ARA Sabadell Teo Robles. També hi ha membres de la Joventut Socialista de Catalunya

Els suplents

Entre els suplents hi ha la Olga Nuñez que va formar part de la primera candidatura del PSC a la democràcia, l’activista pels drets dels nouvinguts Kingsley Lawai i la presidenta del Casal de Gent Gran de Can Rull, Elena Marcelo.

El primer secretari del PSC Sabadell, Pol Gibert, ha destacat que “sumem talent per ampliar i consolidar el govern municipal amb un equip amb coneixements en diversos àmbits” i “d'edats diverses per dona la millor resposta”. I és que, tal com ha defensat, la candidatura compta amb experiència, renovació, presència igualitària d'homes i dones i una representació del que és Sabadell.
  <

Llista Electoral PSC Sabad... by Naciodigital