Rodríguez es defensa: «Ni ara ni abans he faltat mai el respecte a l'alcaldessa»

L'extinent d'alcaldessa ha posat en mans d'advocats la seva destitució

El ja exregidor a la sala de plens
El ja exregidor a la sala de plens | Juanma Peláez
21 de març del 2023
Actualitzat a les 20:54h
Després que l'oposició hagi sortit en bloc al llarg d'aquest dimarts pelcessament del tercer tinent d’alcaldessa, Jesús Rodríguez, finalment, ha donat la seva versió, més enllà del breu missatge a Facebook. L’exregidor ha deixat clar, en un comunicat, que “ni ara ni abans he faltat el respecte a l'alcaldessa [Marta Farrés]”, com tampoc a “qualsevol altra persona de l’Ajuntament i partit polític”.

Ha insistit que és “fals que hagi amenaçat o coaccionat” Farrés ni en una reunió ni en cap altra. Ha assegurat que les “amenaces i coacció”, denunciades pel consistori en la trobada d'aquest dilluns, són “inexistents” i que un cop l'alcaldessa la va donar per acabada va sortir del despatx.

Precisament, ha apuntat que l'entrevista amb ella, convocada a petició seva, era per traslladar-li que “no es preocupés” per “la revisió d'uns expedients” i que li trucarien “els tècnics per donar-me explicacions perquè tot estava correcte”. Rodríguez, ha seguit l’escrit, va indicar-li que “era un assumpte prioritari” i s’havia d’actuar “d’immediat” i “acte seguit, vaig notar tensió en l’actitud” de l’alcaldessa i “em va dir que s’havia acabat la reunió”.

Ha confirmat que dijous passat, 16 de març, li va traslladar que no comptaria amb ell a les llistes per a les municipals per "deixar pas"al flamant fixatge, l'exlíder de Cs Adrián Hernández. El fins ahir tercer tinent d’alcadessa ha deixat clar que “no toleraré ni el més mínim que es posi en dubte la meva honestedat” i ha seguit, “és més, sospito que és precisament actuar sota aquests paràmetres d’honestedat i transparència el que ha alterat l’alcaldessa de forma totalment injustificada”.

En mans d'advocats

Rodríguez ha anunciat que el seu cessament l'ha posat en mans del bufet Tortajada Advocats Sabadell en considerar que se l’acusa d’uns fets la batlle “sap que són falsos” i ha recalcat la mentida que ha compartit Farrés a les xarxes socials, en referència al fil en el qual detalla la discussió amb ell. “Utilitzaré tots els mitjans legals per protegir la meva honestedat i espero una rectificació immediata”, ha finalitzat.