Treball i Formació permet contractar i formar 69 persones

Fins al desembre rebran formació i a partir de llavors s'incorporaran al seu lloc de treball

Redacció
17 de novembre del 2015
El Vapor Llonch concentra part de l'oferta de formació per a desocupats
El Vapor Llonch concentra part de l'oferta de formació per a desocupats | Cedida
 
El projecte Treball i Formació del Vapor Llonch de Sabadell ha obert la porta
durant sis mesos a contractar i formar 69 persones, la majoria de les quals són més grans de 45 anys i havien exhaurit la prestació per desocupació o subsidi. El projecte compta amb una subvenció de 609.370,56 euros atorgada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i que aquest dilluns ha aprovat acceptar la Junta de Govern.
 
A través d’aquest projecte, tots els participants tenen un contracte i l’activitat laboral es combina amb la formativa. D’aquesta manera, se’ls proporciona, a més d’experiència laboral, els coneixements i les habilitats que els capacitin professionalment i possibilitin la seva inserció posterior al mercat de treball.
 
En total la subvenció que s’aprova avui permetrà la contractació i formació de 69 persones durant sis mesos. En aquests moments, ja està tancat el procés de selecció de les persones que hi participaran, i que es va iniciar amb la derivació de les persones candidates des de les Oficines de Treball de la Generalitat. En total 465 persones van mostrar interès per optar a una de les places vacants.
 
En què consisteix el projecte
 
Les persones participants faran la formació corresponent amb el seu lloc de treball i al desembre ja iniciaran l'etapa laboral. En aquesta edició es desenvoluparan les especialitats de construcció, pintura, fusteria, instal·ladors, neteja d’equipaments, neteja viària, hostaleria, mainaderes, auxiliar administratiu i tècnics d’integració i coordinació programa.