El Mago Pop compra un teatre als Estats Units

És el Branson Magic Theater i es troba a Missouri

El Mago Pop
El Mago Pop | CCT
Redacció
20 de març del 2023
Actualitzat a les 14:23h
El Mago Pop, el veí de Badia del Vallès Antonio Díaz, ha comprat un teatre als Estats Units. Es tracta del Branson Magic Theater a Missouri, una ciutat famosa pels seus espectacles, i que compta capacitat per a 2.800 espectadors. Així ho ha anunciat aquest dilluns durant la presentació de la gira internacional que, precisament, el durà al país, a Broadway.

Díaz ja té un teatre de la seva propietat, el Victòria, que es troba a l'avinguda del Paral·lel, a Barcelona. El va adquirir fa gairebé quatre anys. El vallesà ha detallat que l'operació forma part dels seus plans a llarg termini, ja que vol que sigui la "base d'operacions" al Estats Units.

El Mago Pop debutarà a Broadway, serà a l'abril del 2024 amb l'èxit de Nada es imposible. Un espectacle que hauria d'haver representat a l'estiu de 2020, però que l'esclat de la Covid-19 ho va aturar. L'estrena, però, arribarà abans, a l'agost, a l'Ethel Barrymore Theater. Servirà d'entrada a una temporada "curta" de cinc setmanes, però ja ha avançat que té la intenció de tornar-hi de forma recurrent, alternant-ho amb els seus altres compromisos.

Aquest 2023 ja va arrencar amb un sentit homenatge de la seva població natal, Badia. L'Auditori Municipal es va batejar amb el nom d'Antonio Díaz - El Mago Pop, sobre l'escenari del qual va començar a fer els primers muntatges.