1 de 10
ELECCIONS MUNICIPALS 2023

PSC i Cs comencen a configurar les seves llistes per a les municipals de Sabadell

Les dues formacions presenten els noms, els taronja repeteixen, mentre els socialistes sumen cares noves

per NacióSabadell, Sabadell | 20 de març de 2023 a les 08:00 |
Els partits polítics es van preparant per a les eleccions municipals del mes de maig. Les formacions amb representació al ple de Sabadell han començat a configurar els seus equips. Això és el que han fet PSC i Cs que han anunciat nous integrants per afrontar la cita amb les urnes.

Els socialistes, de la mà de la seva candidata, i alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés, ha explicat que se sumen al projecte Laura Pineda i Víctor Motos. Ella, de Torreguitart, però veïna de Ca n'Oriac, és professora i coordinadora a l'escola pública. Ell, de Can Rull, és infermer del CUAP Sant Fèlix, però també ha exercit la docència, entre altres centres, a la Universitat de Barcelona (UB).
Farrés ha justificat el seu fixatge per ser “dos professionals amb experiència i molt compromesos en la defensa dels serveis públics de qualitat”. Ha destacat especialment que ambdós siguin del sistema públic d’ensenyament i la salut.

  Els taronja, per la seva part, han confirmat que els actuals regidors amb cadira al ple repetiran al costat de l'alcaldable del partit, Joan Garcia. Així, José Luis Fernández, Laura Casado i Ramon García seguiran a la llista per donar “continuïtat a l’estratègia municipalista” per “l’experiència acumulada” en els darrers mandats.Fernández, afiliat als taronja des de 2006, va formar part del primer equip que va aconseguir representació a la sala de plens. García va afiliar-se al 2012 i només quatre anys després va ser regidor, per la renúncia del que ara encapçala per ser alcalde, ja que va marxar al Parlament. Fa unes setmanes va tornar al plenari, aquest cop per la baixa del ja exlíder Adrián Hernández, que poc després va passar-se al PSC amb Farrés. I Casado, regidora des de 2019 -era la número 2-.
  El candidat de Cs ha recalcat que “la necessitat de seguir representant aquest espai de centre liberal progressista” i espera estar un altre mandat, el tercer, cosa que demostraria “la consolidació” a la ciutat i “posaria en valor la tasca feta fins al moment”.

 

Participació