El pas de la sabadellenca Núria Aymerich per l'ISPC resumit en un llibre

Dilluns 20 de març el presenta a la Llar del Llibre, a les 19 hores

Imatge d'arxiu de Núria Aymerich durant un acte
Imatge d'arxiu de Núria Aymerich durant un acte | Cambra
Redacció
17 de març del 2023
Actualitzat el 20 de març a les 20:28h
La sabadellenca Núria Aymerich, que, entre d'altres, ocupa càrrecs a la Fundació per la Indústria i Sabadell Cercle d’Entitats, és coneguda i reconeguda per ser experta en lideratge. Una competència que va aplicar quan va dirigir l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISCP) -entre 2011 i 2015- i que ara plasma al llibre Mossos un model de lideratge (Profit Editorial).

En aquesta publicació repassa el seu pas per aquest centre de formació del cos català i el fet de voler aplicar aquesta filosofia de lideratge a l'administració pública, a la policia catalana que té una jerarquia molt marcada. Un model que, com defensa, si funciona en l'àmbit empresarial, social i polític, també ho pot fer als Mossos.

Aymerich relata la feina feta amb els comissaris Joan Carles Molinero, Josep Lluís Rossell i Emili Quevedo, entre d'altres, i també amb el que era el major Josep Lluís Trapero, qui precisament ha escrit el pròleg d'aquest llibre.

Aquest dilluns, 20 de març, a les 19 hores, es farà la presentació en societat a la Llar del Llibre de Sabadell. L'autora estarà acompanyada de l'editor de Nació, Diari de Sabadell i Diari de Terrassa, Marc Basté.