18
de març
del
2023
El Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC) ha adjudicat al Centre Especial de Treball de la Fundació CIPO el servei de gestió i logístic del projecte de sostenibilitat alimentària Mercat Circular. Es tracta d’una iniciativa que aprofita les fruites i verdures que no es comercialitzen.
La feina es traduirà en quatre hores diàries i s'espera donar un impuls al projecte. Concretament, es farà la detecció, triatge, preparació i transport dels aliments. A més, s’encarregarà de la coordinació amb les entitats per a la distribució de la fruita i verdura recuperada.
Així mateix, donarà suport als aliments recuperats dins del marc de les actuacions de sostenibilitat alimentària del projecte Recooperem, que també és de l’entitat supramunicipal.
El Mercat Circular, que es va posar en marxa el 2021, ha acumulat gairebé 58.000 quilograms entregats per a distribució a la ciutadania; 24.586 quilograms descartats pel consum humà després del triatge i 82.437 quilograms rebuts.
La feina es traduirà en quatre hores diàries i s'espera donar un impuls al projecte. Concretament, es farà la detecció, triatge, preparació i transport dels aliments. A més, s’encarregarà de la coordinació amb les entitats per a la distribució de la fruita i verdura recuperada.
Així mateix, donarà suport als aliments recuperats dins del marc de les actuacions de sostenibilitat alimentària del projecte Recooperem, que també és de l’entitat supramunicipal.
El Mercat Circular, que es va posar en marxa el 2021, ha acumulat gairebé 58.000 quilograms entregats per a distribució a la ciutadania; 24.586 quilograms descartats pel consum humà després del triatge i 82.437 quilograms rebuts.