Dues persones ferides per un doble atropellament en poc més de cinc hores a Sabadell

Una era una conductora a qui se li havia espatllat el cotxe

Dues ambulàncies del SEM
Dues ambulàncies del SEM | Jonathan Oca
Redacció
15 de març del 2023
Actualitzat a la 13:06h
Dos ferits en un doble atropellament que es va produir en poc més de cinc hores als extrems de Sabadell. Les dues víctimes, dues dones, de 45 i 20 anys, van necessitar ser traslladades a un centre hospitalari per a la seva atenció, segons ha informat la Policia Municipal.

El primer es va produir, al voltant de les 15 hores, al carrer Can Diviu, a la zona de Sant Pau de Riu-sec. Hi havia un vehicle avariat i la conductora es va situar a un costat i un turisme, que circulava per aquest punt, la va atropellar. La dona, de 45 anys, va ser traslladada a l'Hospital Parc Taulí per una ferida al turmell.

Al vespre, sobre dos quarts de nou, va arribar el segon atropellament. Es va registrar a la carretera de Prats de Lluçanès, a l'altura del número 34 -al barri de La Creu Alta-. Una noia de 20 anys va ser la víctima i la van traslladar al CUAP Sant Fèlix, en estat suposadament lleu. Tant en un com altre accident van intervenir una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i una unitat del cos policial.