Una administració de Sabadell reparteix més de 10 milions d'euros en el sorteig de la Primitiva

És el premi més gran que ha donat l'establiment, situat al Passeig Espronceda, 36

Imatge de les boles de la Primitiva
Imatge de les boles de la Primitiva | Primitiva
Redacció
03 de març del 2023
Actualitzat a les 10:05h
El sorteig de la Primitiva d'aquest dijous ha deixat una pluja de milions a Sabadell: un total de 10.947.605,94 euros. Un premi que ha donat l'administració de loteries número 8, situada al Passeig Espronceda, 36. És l'establiment conegut com Les Nenes de de la Sort.

La butlleta guanyadora ha estat l'única de la categoria especial, és a dir, ha encertat els sis números, el complementari i el reintegrament. Des de l'administració han assegurat que és la rifa més gran que han repartit en les més de tres dècades que fa que es troben al barri. Al llarg d'aquests anys, tal com han explicat, han anat donant premis com ara, fa poc temps, un segon premi del sorteig de la Bonoloto, així com a la Loteria Nacional.

L'afortunat o afortunada amb el bitllet milionari s'ha embutxacat pràcticament la recaptació d'aquest dijous, que ha ascendit als 11.140.309 euros

La combinació guanyadora milionària ha estat: 16, 17, 23, 37, 44 i 48. El reintegrament el 6 i el complementari el 26. La mateixa Loteries i Apostes de l'Estat ha apuntat que les possibilitats per guanyar aquesta quantitat era una entre 139 milions.