​La Joventut de la Faràndula bufarà 75 espelmes amb «El Teatre dels Somnis»

Més d'un centenar d'actors i amb la música expressament creada per a l'ocasió de Flashy Ice Cream i Doctor Prats

Un dels moments del musical Rapunzel, un dels títols emblemàtics de l'entitat
Un dels moments del musical Rapunzel, un dels títols emblemàtics de l'entitat | Juanma Peláez
Redacció
27 de febrer del 2023
La Joventut de la Faràndula obre el mes de març d’una forma molt especial, amb l’obra de celebració dels 75 anys de vida: El Teatre del Somnis. Un muntatge que pretén ser un repàs als personatges més populars d’aquestes dècades i que han escrit i dirigit Albert González i Arnau Solsona.

Un espectacle que té com a punt de partida cinc nenes que es queden sense wifi i això les empeny a ingressar en un món màgic en el qual hi viuen personatges com Pinotxo, la Caputxeta, la Ventafocs, Rapunzel, Peter Pan i Hansel i Gretel, entre d’altres. Tot plegat, portarà més de 100 intèrprets damunt l’escenari, tant d’antics actors de l’entitat com del Taller Teatre Infantil.

La singularitat de l'obra, a més, també serà la música. Comptarà amb un dos temes creats expressament per a l'ocasió de Flashy Ice Cream i Doctor Prats. Els sabadellencs l’han batejat amb el nom de La poció, mentre que els de Terrassa han ideat una melodia “emotiva”.

Es faran tres representacions el proper cap de setmana: dissabte a la tarda, a les 18 hores, i diumenge, en sessió matinal i a la tarda. Forma part de l'aniversari de la Joventut de la Faràndula, que culminarà amb una exposició al novembre al Casal Pere Quart. El Teatre del Somnis compartirà cartellera al març amb la reposició d’Aladí i Alexandra la Pirata.