Els Amics de les Arts, Els Pets, Ginestà i Scorpio, entre els plats forts de la 2a edició del Festival Observa

Torna a l'amfiteatre del Parc Catalunya del 25 de maig a l'11 de juny

La passada edició del certamen musical
La passada edició del certamen musical | Juanma Peláez
Redacció
02 de febrer del 2023
La segona edició del Festival Observa, que se celebrarà del 25 de maig a l'11 de juny, comptarà, un altre any, amb un cartell atractiu d'artistes. Entre els plats forts que pujaran a l'escenari hi haurà Els Amics de les Arts, Els Pets, Ginestà i Scorpio, entre moltes altres propostes.

Aquests noms cal sumar-hi, la Frontera, Lágrimas de Sangre i Santa Salut. Uns concerts que tornaran a l'amfiteatre del Parc Catalunya, on s'ha perfilat una mica més l'indret, amb una redistribució per causar menor impacte a l'espai i als veïns. En total, la capacitat serà d'unes 3.000 persones.

El director del festival, Jose Luis Castet, ha definit aquesta segona edició com que “busca fer un esdeveniment transversal. Tenim la Frontera, que és un grup dels 80, Santa Salut o Lágrimas de Sangre, per a gent del 2000, concerts infantils". De fet, encara s'han de conèixer tres bandes més que completaran el cartell. 

A més, enguany hi haurà altres propostes com una nit de cine a la fresca, espectacles com La Nit dels Musicals, de producció local, i els tributs a Mecano i Devotion Mode. La novetat d'aquest Observa serà una zona reservada a la gastronomia, que comptarà amb restaurants locals com el Rauxa.