El Gremi de Discoteques de Barcelona busca «reconduir la situació actual» entre Sant Quirze i Waka

Associació empresarial posa de relleu la importància d'aquest local al Vallès Occidental

La discoteca Waka Sabadell
La discoteca Waka Sabadell | Juanma Peláez
Redacció
01 de febrer del 2023
Actualitzat el 02 de febrer a les 9:40h
El Gremi de Discoteques de Barcelona i Província busca la convivència entre l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i Waka Sabadell. L'associació empresarial ha demanat una reunió entre les dues parts per "reconduir la situació actual" i ha reclamat que s'aturin les acusacions des de l'administració local.

Ha apuntat que el consistori ha manifestat acusacions contra la sala "greus i infundades" com ara, que a l'interior s'hi cometen delites d'odi i abusos sexuals, així com l'exigència del seu tancament. Es tracten d'unes afirmacions fetes a finals de l'any passat al web municipal arran de la difusió del vídeo viral d'una menor fent una fel·lació a la pista de ball.

El gremi ha posat damunt la taula una trobada entre l'alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i Waka Sabadell per millorar aquesta relació i ha recordat que la discoteca és un "local emblemàtic" del Vallès Occidental i que duu a terme la seva activitat "en absoluta normalitat". Així mateix, ha apuntat "la importància econòmica i el compromís" amb el municipi.

En el comunicat de l'agrupació també s'ha mencionat el macrodispositiu dels Mossos d'Esquadra del passat cap de setmana i ha posat de relleu el "clima adequat de col·laboració" entre la policia catalana i l'empresa que gestiona l'espai d'oci nocturn. I ha remarcat que la inspecció va concloure amb un acte favorable i "sense que es detectés cap mena d'irregularitat ni deficiència tècnica o administrativa".