Waka Sabadell assegura que hi ha «un interès ocult» per tancar la sala

En un comunicat, la discoteca sosté que les informacions busquen "danyar i desprestigiar"

Imatge d'arxiu d'un dispositiu policial a l'exterior de la sala
Imatge d'arxiu d'un dispositiu policial a l'exterior de la sala | Juanma Peláez
Redacció
29 de gener del 2023
Actualitzat a les 19:52h
Aquest cap de setmana Waka Sabadell ha tornat a estar a l'ull mediàtic arran del gran desplegament policial, dut a terme la matinada de dissabte amb gairebé un miler d'identificats i una desena de denunciats. La discoteca ha reaccionat i, en un comunicat a Instagram, ha assegurat que hi ha "un interès ocult" per tancar l'espai.

El negoci d'oci nocturn també ha apuntat que existeix "un complot mediàtic per perjudicar el bon nom de la sala i forçar el seu tancament de forma injustificada i arbitrària". Ha recalcat que "totes les informacions" que estan sortint són "falses i enganyoses" i ha insistit que "l'únic" objectiu és "danyar i desprestigiar" Waka.

En aquesta línia, ha apuntat que les notícies persegueixen "provocar un impacte negatiu" entre la opinió pública. Ha recalcat que la discoteca és "segura" i "compleix amb tota la normativa". A més, ha garantit que al seu interior "ni ha passat i ni hi passa res" i que la finalitat és protegir als seus clients, "perquè puguin ballar en un entorn segur". En l'escrit ha certificat la col·laboració amb les autoritats "quan així se'ns ha requerit".